|
  • МОВА САЙТУ

Phantom Sensation

Description

Артур Солецький — художник родом з Вінниці. Випускник кафедри монументального живопису Львівської національної академії мистецтв. Митець працює з різними медіа: малярство, мала скульптурна пластика, інсталяція, відеоарт. Публікується у фахових наукових виданнях України та бере участь у міжнародних і національних наукових конференціях. Учасник групових і персональних виставок, пленерів, резиденцій та фестивалів в Україні, Польщі, Німеччині, Італії, Швейцарії, США, Австрії, Франції. Як куратор працював з виставками для Національного музею українського декоративного мистецтва у Києві, Музею скла, «PM Gallery» та «Галереї ЛНАМ» у Львові. 

Від автора: «Коли я створював картину “Phantom Sensation”, я прагнув передати глибоке відчуття болю, яке залишається з людиною навіть після того, як рана загоїлася. Сірі та чорні тони передають почуття відчуження і пустоти, що охоплює людину, коли фізичні відчуття зникають, але емоційний тягар залишається. Червоний колір символізує травму і біль, які ніколи не йдуть повністю, завжди наявні на тлі нашого існування, наче прихована рана, що час від часу пульсує.

Жовті блискавки, які пронизують сіре тіло, символізують раптові спалахи болю, що можуть з’явитися будь-коли, навіть коли здається, що все вже позаду. Ця картина — мій спосіб відобразити ту невидиму реальність, яку багато хто з нас носить в собі, не завжди в змозі висловити словами.»





More information

We are always open to new knowledge about our collections and regularly update our website. If this article contains inaccurate information or other errors, what do you think should be improved or changed? Зв’яжіться з нами tech@ciamercury.com.

EXPLORE RELATED ITEMS

en_USEN