|
  • МОВА САЙТУ

Вечірній моціон

Description

Сергій Дробишевський — митець родом з Одеської області. Художню освіту Сергій здобув у Львівській національній академії мистецтв на кафедрі монументальної скульптури та продовжує поглиблювати знання у технології скульптури й сучасних матеріалах. Митець працює з графікою та скульптурою у стилі реалізму, протиставляє класичне мистецтво сучасному абстрактному авангарду. Основна тема мистецького дослідження: людина та різноманітні прояви її емоційності, емпатія глядача до обʼєктів мистецтва. 

Від автора: «Ескіз роботи задумувався для розпису інтерʼєру ресторану ще у 2019 році. У роботі зображено вісім оголених фігур у натуральний розмір та дві собачки. Основна тема: типовий вечірній відпочинок пересічних міських, і не тільки, мешканців. Відсутність одягу підкреслює відвертість сцени, показує суть без декорацій одягу. 

Загальна група розбита на три окремі групи. Перша: конфлікт молодого і старого чоловіка за нетверезу неохайну жінку. Друга: друзі виносять п’яного колегу. Третя: один товариш вгамовує другого, який несповна розуму від алкоголю. Композиція прямолінійна, з мінімальним використанням перспективи, щоб підкреслити монументальність сцени. Покликана звернути увагу на середній культурний рівень, спонукати до розвитку і помірності.»

More information

We are always open to new knowledge about our collections and regularly update our website. If this article contains inaccurate information or other errors, what do you think should be improved or changed? Зв’яжіться з нами tech@ciamercury.com.

EXPLORE RELATED ITEMS

en_USEN