|
  • МОВА САЙТУ

Forgotten Dreams

Опис

Артур Солецький — художник родом з Вінниці. Випускник кафедри монументального живопису Львівської національної академії мистецтв. Митець працює з різними медіа: малярство, мала скульптурна пластика, інсталяція, відеоарт. Публікується у фахових наукових виданнях України та бере участь у міжнародних і національних наукових конференціях. Учасник групових і персональних виставок, пленерів, резиденцій та фестивалів в Україні, Польщі, Німеччині, Італії, Швейцарії, США, Австрії, Франції. Як куратор працював з виставками для Національного музею українського декоративного мистецтва у Києві, Музею скла, «PM Gallery» та «Галереї ЛНАМ» у Львові.

Від автора: «Картина «Forgotten Dreams» розповідає про амбіції, які, попри зусилля, залишаються нереалізованими. Центральна фігура з розпростертими руками символізує прагнення до свободи й недосяжного, але також показує вразливість людської природи.

Червоні фігури праворуч відображають людей на межі між мріями й реальністю, символізуючи напругу і страждання на шляху до цілей. Натюрморт з побутовими предметами та краплею крові нагадує про жертви, які ми приносимо заради своїх мрій.

«Forgotten Dreams» — це роздуми про боротьбу за свої прагнення і необхідність прийняття реальності.»

Детальна інформація

Ми завжди відкриті до нових знань про наші колекції та постійно оновлюємо вебсайт. Якщо цей запис містить неточну інформацію або інші недоліки, які на вашу думку, слід покращити чи змінити? Зв’яжіться з нами tech@ciamercury.com.

ДОСЛІДЖУЙТЕ ПОВ'ЯЗАНІ ОБ'ЄКТИ

ukUK