|
  • МОВА САЙТУ

Story on the Water

Опис

Артур Солецький — художник родом з Вінниці. Випускник кафедри монументального живопису Львівської національної академії мистецтв. Митець працює з різними медіа: малярство, мала скульптурна пластика, інсталяція, відеоарт. Публікується у фахових наукових виданнях України та бере участь у міжнародних і національних наукових конференціях. Учасник групових і персональних виставок, пленерів, резиденцій та фестивалів в Україні, Польщі, Німеччині, Італії, Швейцарії, США, Австрії, Франції. Як куратор працював з виставками для Національного музею українського декоративного мистецтва у Києві, Музею скла, «PM Gallery» та «Галереї ЛНАМ» у Львові. 

Від автора: «Картина “Story on the Water” втілює складний зв’язок між минулим і сьогоденням, де вода символізує плин часу, а головні образи — це особистості, що занурені у власну історію. Тонкі, але виразні, силуети відображають тягар спогадів і внутрішню боротьбу людини з минулим, яке, як якір, утримує нас навіть, коли ми прагнемо рухатися вперед. 

Червоні й коричневі тони передають глибоке почуття емоційного напруження, конфлікт між тим, що ми хочемо забути, і тим, що не можемо залишити позаду. Якір — це символ нерозривного зв’язку з минулим, яке іноді тягне нас на дно, не дозволяючи піднятися на поверхню.»



Детальна інформація

Ми завжди відкриті до нових знань про наші колекції та постійно оновлюємо вебсайт. Якщо цей запис містить неточну інформацію або інші недоліки, які на вашу думку, слід покращити чи змінити? Зв’яжіться з нами tech@ciamercury.com.

ДОСЛІДЖУЙТЕ ПОВ'ЯЗАНІ ОБ'ЄКТИ

ukUK