|
  • МОВА САЙТУ

Авторська екскурсія Петра Грицюка та Сергія Дробишевського

Запрошуємо на авторську екскурсію з Сергієм Дробишевським і Петром Грицюком, де ви зможете познайомитися з художниками, почути про їхній творчий шлях, виклики та корисні поради.

Сергій Дробишевський здобув художню освіту у Львівській національній академії мистецтв на кафедрі монументальної скульптури. Він працює з графікою та скульптурою у стилі реалізму, використовуючи пастель, камінь, дерево, бетон та сучасні матеріали. Основною темою його мистецьких досліджень є людина та її емоції, акцентуючи на емпатії глядача.


Петро Грицюк почав навчання в Косівському училищі прикладного мистецтва, а продовжив на кафедрі художнього металу ЛНАМ та за програмою Erasmus в Академії мистецтв у Лодзі, Польща. Він працює з широким спектром медіа, зокрема сучасною скульптурою, інсталяцією та експериментальним художнім металом. Також зацікавлений у кінетичних об’єктах, малярстві та графіці.

Художники також розкажуть про свій внесок у виставковий проєкт «Ті, хто поряд», а ви матимете можливість задати їм питання, які цікавлять найбільше.

Вартість: 200 грн. Якщо Ви бажаєте також оглянути весь виставковий проєкт «Ті, хто поряд» – 320 грн.

До зустрічі в ЦІММі!

Інформація про подію

Інші Події

Інші події
ukUK