|
  • МОВА САЙТУ

Чоловічий торс

Опис

Сергій Дробишевський — митець родом з Одеської області. Художню освіту Сергій здобув у Львівській національній академії мистецтв на кафедрі монументальної скульптури та продовжує поглиблювати знання у технології скульптури й сучасних матеріалах. Митець працює з графікою та скульптурою у стилі реалізму, протиставляє класичне мистецтво сучасному абстрактному авангарду. Основна тема мистецького дослідження: людина та різноманітні прояви її емоційності, емпатія глядача до обʼєктів мистецтва. 

Від автора: «З погляду біології життя людини досить тривале. Проте відчуття часу у кожної людини субʼєктивне та неоднозначне на кожному етапі існування. Те, що відбулося секунду тому, поступово зсувається до «вчора», «минулого року», «колись». Наприкінці асоціації від прожитих моментів конкретної людини губляться за формальними біографічними даними. З часом відсторонений споглядач бачить лише дати народження та смерті. 

Проєкт «Ніби щойно» — це спроба вкотре спонукнути глядача заглибитись в екзистенційні питання про важливість спогадів та емоцій, пройти символічний шлях від початку до кінця, від світанку до смеркання. Спроба нагадати про циклічність, про важливість уваги до «тут і тепер», розбавляючи тему власними авторськими асоціаціями на людські емоції, які не часто представлені в скульптурі.»



Детальна інформація

Ми завжди відкриті до нових знань про наші колекції та постійно оновлюємо вебсайт. Якщо цей запис містить неточну інформацію або інші недоліки, які на вашу думку, слід покращити чи змінити? Зв’яжіться з нами tech@ciamercury.com.

ДОСЛІДЖУЙТЕ ПОВ'ЯЗАНІ ОБ'ЄКТИ

ukUK