|
  • МОВА САЙТУ

Передпоказ виставкового проєкту «Моя територія»

Архів

Особисті розповіді від митців і мисткинь, перформанс й неформальна атмосфера – запрошуємо на ексклюзивний передпоказ нового виставкового проєкту ЦІММу «Моя територія».

Ця виставка про особисту свободу, її глобальне значення, українську землю, власні й колективні цінності, психологічний комфорт, тілесність і духовність. Основний меседж проєкту – для того, аби бути вільним, територію потрібно захищати.

У межах проєкту представлять різноманітні медіа: від графіки й малярства до масштабних інсталяцій з використанням штучного інтелекту та VR-технологій.

Учасники(ці) виставки Вероніка Чередниченко (Херсон), Богдана Пацюк (Луцьк), Андрій Роїк (Львів), Ольга Кузюра (Львів) і Максим Мазур (Київ) розкажуть присутнім про концепції представлених робіт, а також історії їхнього створення.

У межах події львівська мисткиня Зірка Савка створить перформанс, який пов’язаний із пропаленою землею та вугіллям. Участь у ньому зможуть взяти всі охочі.

Також гості події матимуть змогу поспілкуватися з художниками і художницями у неформальній атмосфері за келихом аперитиву.

На події працюватиме фотограф, який зробить світлини на пам’ять про цей вечір.

Квитки можна придбати в Центрі та онлайн.

Локація: Львів, площа Міцкевича, 10

Чекаємо на вас у ЦІММі!

«Моя територія» триватиме до 11 серпня.

Інформація про подію

Архів

Інші Події

Інші події
ukUK